Lite Lite lite är mer än inget

Idag har jag haft en jobbig dag, fick gå och träna på möran för att försöka hejda ångesten. Gick bra. På eftermiddagen kom skiten tillbaka och det blev en sväng till på gymmet. Liksom bara lätt kondition men ändock. Man mår lite bättre iaf. Älska endorfiner, mer än brist på dopamin iaf.

I morgon är det dags igen för lite jobbiwobb.

Lämna dina smarta ord hemma...

Jag förstår liksom inte vad grejen med mitt liv är... (?)
Vissa dagar känns livet mer än helt underbart, och man skrattar och driver och lever och har sig. Liksom man lyckas vända negativa grejer till positiva.
 
Rätt vad det är så vaknar man på natten, kan inte sova, tankar tankar...somnar om (om man har tur) och vaknar skit tidigt. Allt liksom kommer över en och helt plötsligt är dagarna oändliga och mest mörka. Kul-
 
Gällande vissa personer som tror dom är någonting- lämna mig ifred bara. Jag vill inte höra era fiskmås åsikter om vad jag gör eller hur jag är- jag är tillräckligt kritisk mot mig själv iaf!

lite lite i taget

Eftersom jag är deprimerad och harr ångest och mår riktigt dåligt vissa dagar, har jag börjat träna igen. Går sakta framåt och jag ska försöka att inte pressa mig själv och klaga på hur lite jag orkar jämnfört med förr. Det blir nog det svåraste.
 
Hur som, joggade med vovven 15 min utan uppehåll innan frulle och det är väl ganska okej. Mina mål är att öka till 30 min, 45 min och 60 min :)
 
jag vet att jag kommer må bättre bara jag kommer igång ordentligt!
 

som en liten liten....

såååå snygg parkas / jacka med dödskalle stl s-m
 
så jävla snygg- önskar mig denna i födelsedags present! :) hoppas fett innerligt att jag får den! <3
 
 
 
Adidas Originals Svart Adidas Originals Trefoil Leggingdom här beställde jag från ellos. skit snygga!
 
 

Skridskoprinsessa

Världens vackraste skridskoåkare<3


Blev bjuden på middag av sväris och hennes tvillingsyrra- så nu är man proppis igen:)

Jänta ville sova där och lära ellinor hur man använder surfplattan så nu ligger man bänkad i soffen och kommer förmodligen inte göra annat resten av kvällen.. Somnar nog snart som det känns. Antar att det är den dåliga nattsömnen som visar sig.

Love it

Beställde mig lite nya badkläder idag. Ett randigt badlinne och bikinitrosor till i massa fina färger! På rea, hoppas jag kan ha dom. för fet planeras badresa på storsjöbadet i östersund! Så roligt:)
Nathalie kommer bli väldigt glad:)

Brställde Även ett par skit snygga jävla leggings med stort tryck med adidas. Fint att lalla runt i.
Fyller ju år snart så köpte mig själv en present:)

Work it

You wanna be my backside man

Blev liksom blandad mat idag. Måste ju äta upp d man har hemma. Blev bacon, ägg och sallad med lite frukt i. Blev väl sådär...

Drog till ljusdal och gick på kronans droghandel- alltså vilket jävla namn-
Hjärtimo skulle fixa lite och jag skulle oxå fixa lite. Blev en bra dag. Åt pizza och handlade lite- höhö för den som är intresserad liksom.

När vi kom hem drog vi och tränade för det ska tydligen vara skit bra för massa saker, fattar ju jag med- men allvarligt sög röv. Jag är så äckligt svag och har kondis som en död- det gör mig förbannad. Jag vill komma igång igen!

Ska börja boxas igen:D lite rädd eftersom jag är i så jäkla dålig form. Jag vill inte vara sämst för fasiken:/ åhh saknar att springa oxå! Man mår fan bra av det. Men suger när man knappt orkar ta sig fram... Blääää.

Snart fredagsmys. Snarre och lerre.

Sömnlösa nätter

Ännu en vaken natt....

Work that work

Har trots att jag fulgrinade på soffan i morse innan jobbet och även på jobbet. Höömf skam på torra land. Så jobbade jag- och det gick det med! Ha !!! utan något ångest nedsättande.

Att vara stark är faktiskt att tillåta sig själv vara svag ibland också. Men missförstå mig inte, jag hade gärna vaknat på morgonen med en jävla massa energi och med ett fett leende på läpparna! Det vore grejer det.

När jag kom hem och skulle skynda på dagis, var det redan fixat och maten behövde jag heller inte göra. Jänta var glad och gubbe med. Då älskar jag mitt liv lite mer<3

Dream that dream!

Ibland blir jag bra nog le mig själv. Så jävla deppad. D vitamin är tydligen bra. Ska prova det.

Ser mig själv i flyttar tagen, ett dröm jobb. Fett bankkonto och inga bekymmer om max ett år! :) positiva tankar. Ändra tanken först- höhö.

Så super sugen på Att utbilda mig, kbt vore skit kul att gå:)

Jag vill resa också. Tänk er, en stor jävla strand, bruna ben, bad och sol. Vi skulle bygga sand slott och rita hjärtan i sanden och strunta i allt annat än hur bra vi mådde. För livet måste väl blo lättare snart? :)

Talk that talk

Vaknade kallsvettig idag efter världens mardröm. Den sitter fortfarande kvar i kroppen och verkar svår att skaka av sig/ och vipps så mår jag skit dåligt.... Just my luck!

Anyway... Ska till ljusdal på en liten träff. Har verkligen inte alls lust.
Men man gör det man gör liksom.

Walk that walk

"Alla har vi våra hemligheter, våra mörka sidor. Kanske har vi ett förflutet som jagar, eller helt enkelt nuet. Vad min hemlighet är har jag låst in i hjärtat. För ingen hemlighet förblir hemlig"


Jag börjar helt enkelt på en ny blogg därför att jag vill radera lite av mitt förflutna. Gömma det, låsa in det i en skrubb och aldrig släppa ut det mer.

Inför 2013 gav jag inte mig själv eller någon annan löften. För löften bryts så ofta. Som om ordet helt enkelt fått en ny mening. Men alla är vi olika och till dom som avgett löften- lycka till<3

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0